Ne kete aktivitet moren pjese 7 klube sportive.
Aktiviteti i kacavjerjes ne Murin Alpin,i cili u zhvillua me date 27 tetor 2017 ku u perfaqesuan me sportistet me te mire.
Me te pergatiturt ishin kacavjeresit e shoqates Rok Tirana dhe ata te Partizanit.
Aktiviteti u zhvillua per kategorine e meshkujve dhe te femrave.