Ngjitja në malin e Taraboshit (Shkoder)

Ngjitja në malin e Taraboshit (Shkoder)

Tashme eshte bere nje tradite ngjitja e pervitshme ne Tarabosh, ashtu dhe rritja e numrit te pjesemarresve jo vetem nga Shqiperia por dhe nga trevat shqiptare( rreth 250 pjesemarres). Kete vit patem miq e te ftuar nga Kaçaniku, Klubi Alpin Tetova; Ostrovica, Shkupi,...