FotoGaleri / Ngjitje shkëmbore, Tamarë 2017

Nga data 30.06-02.07 2017,mbeshtetur ne veprimtarite vjetore te aktiviteteve kombetare, te miratuara me vendimin nr 01.date 07.02.2017, ne Tamare (Vermosh) u zhvillua aktivitetit Veror ne disiplinen e “Kacavjerjes Shkembore”. Ne kete aktivitet moren rreth...
Njgjitja Dimerore, Ostrovica 2017

Njgjitja Dimerore, Ostrovica 2017

Ostrovica me lartesi 2383m ishte objektivi i rradhes i alpinisteve te Federates Shqiptare te Alpinizmit dhe Turizmit Malor si “Njgjitja Dimerore” e miratuar ne kalendarin e ketij viti. Vithkuqi vendi i dijetareve dhe qytetarise fshati i rreth 300 shtepive...