Klubet anëtare

Klubet dhe shoqatat Sportive anëtare

 1. Shoqata Sportive “Alpin” Partizani 
 2. Shoqata Shumesporteshe Terbuni 
 3. Klubi Sportiv Korrabi
 4. Shoqata e Skautisteve dhe Alpinizmit (Kruje)
 5. A.S.T. Elbasani Alpinizem Ski & Turizem Malor
 6. Klubi Sportiv Tomori
 7. Shoqata Alpino Turistik Vlora
 8. Klubi Sportiv Valbona
 9. Shoqata Alpino Turistike Dajti
 10. Shoqata Alpinistike Tirana
 11. Shoqata Rreshqitja dhe Natyra
 12. Shoqata “Alpeve Shqiptare”
 13. Shoqata Bjeshketareve dhe Alpinisteve Tirana
 14. Shoqata Alpino Turistik Kukesi
 15. Shoqata ” The Door” klubit “Taraboshi” Shkoder
 16. Shoqata “Roc Tirana Climbing Center” Tirane
 17. Shoqata “Hig Albania Mountain Club” Tirane
 18. Shoqata Alpinistike “Gjirokastra”